cep uygulama

Saturday, May 24, 2014

Antalya Antalya'nın tarihi talihsiz bir bit gibi yönleri, hem de bu şanslı gerçeği Tarihi. Ilk yerleşim 40 bin yıl öncesine tarihliy noktasında kurulmuş şehir, arkeolojik kazılar. Antik kalıntıları daha az, ama yine de bu şekilde şehrin tarihi anıtları doku-to-date nüfuz çünkü modern şehirler her zaman, antik kentlerin kalıntıları üzerine inşa edilmiştir. Bin yıllık duvarları hala Antalya'nın noktasını çevreleyen. Liman mendirek bir kısmı hala sağlam. Duvarları dışında Hadrian Kapısı parkta bulunan, restore ziyaretçilerini bekliyor edilmiştir. M.Ö. 2000 yılına Tarihler ise Antalya'nın tarihi izlenebilmektedir. Şehrin "Attalos residence" sırasında Bergama tarafından kurulan 2. Attalos adı geçerli adından türetilmiştir demektir. Kilikyalılar için Hitit kenti, Pers Bizans'a birçok devlet yönetimini uğramıştır gördüm. Selçuklu, takip eden dönemde Anadolu'da yaşayan Türklerin yerleşim, beylikleri Beyliği Hamitoğlu egemenliği altında idi. Hamitoğulları, Teke Türkmen kabilesinin bir yönü idi. Bu nedenle, Antalya bölgesinde Teke denilen başladı. Sonra Osmanlı yönetiminde kent, eski adından türetilmiştir Cumhuriyet dönemi Attalia Antalya adıyla tanındı. - daha fazlasını görün
Antalya

Antalya Genel Bilgi

Denize ünlü Toros Dağları çalışma paralel Antalya, konforlu seçkin bir kıyı kenti yerleşti. Kışla alanı, Antalya birinde yarı-göçebe göçebe toplulukların önce, göçebe hayatı önemli alandır hala kentin ekonomik hayat, başlamış meyve ve sebze ve tahıl, sürü hayvan besiciliği ve süt üretimi, halı tür faaliyetleri geçer yerleşti. Şöhret getirdi refah Ancak Antalya bugünkü seviyesi ve, tabii ki, turizm.
Berrak bir deniz, uçsuz bucaksız kumsalları, çam ormanları, ancak memnun Antalya değil özellikleri ideal yaz tatili gibi muhteşem dağ manzarası, kış Saklıkent kayak merkezi teklifleri de sevmeyenler, yüzme, tarihi eserlerin büyük miktarda meraklısına.
Antalya Kepez ve Lara plajları yanı sıra Eski Şehir mahallede çok görünür hosting. Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerinin izlerini taşıyan at nalı şeklindeki, Kaleiçi 80 kuleli bir sur ile çevrili, bölgenin geleneksel yaşam tarzı özellikleri evleri Antalya'da bulunan yaklaşık bir fikir verir. Kaleiçi, İç Liman bölgesinde 1972 yılında Antalya korunan tarihi bir site ilan edildi.
Antalya aynı zamanda, çünkü turizm iş olanakları iller en göçün biri sağlar.
Yüzey alanı: 20.815 km ²
Nüfus: 1.789.295
İl Trafik No: 07
İlçeler:
Akseki
Aksu
Alanya
Demre
Döşemealtı
elma
Fenike
Gazipasa
Gündogmus
Ibradi
kaş
kemer
kepez
konyaaltı
korkuteli
kumluca
Manavgat
Muratpaşa
Serik
Nereye gitmek için
Devam etmek
Perge, Antalya çok yakın ve önemli antik kentlerinden biri olduğunu. Perge için, Aksu soldan Antalya-Alanya karayolu 15 km Perge yönergeleri takip etmek gereklidir yevha. Ana yoldan içeride Perge 2 km. Hangi Pamfilya M.Ö. 12-13 Perge bir şehir. Bu kuruluş yüzyılda yapıldığı tahmin edilmektedir. M.Ö. Lidya ve Pers egemenliği sonra Perge 334 yılında Büyük İskender'e teslim oldu. Şehrin en parlak dönemi, Roma İmparatorluğu'nun hakimiyeti ile çakışmaktadır. (MS 2-3. Yüzyıl) kalıntıları, bu dönemin bütün kentinde bugün görülebilir. Türk arkeologlar tarafından kazılan antik kalıntılar devam etmektedir. Bilet gişesi öğrenme Roma Kapısı tarafından tanıtıldı yerine geç dönem sonra inşa edilmiştir. Dükkanda Agora dış kenarının ötesine sağda, kapı arkasında ve Bizans Bazilikası sola odaları bulunan ve güney hamam göreceksiniz. Harabelerde Pamfilya şehirleri böyle bir büyük ve görkemli bir banyo bulamıyorum. Antik çağda kent hamam hayatında büyük bir rolü vardır. Onlar dolu konum iyi vakit geçirmek isteyen kentliler sohbet ederek günün büyük bir kısmı. Öğlen, öğleden sonra, erkeklerin kullanımına bölünmüş olsa kadar kadınlar. Eğer yolda devam ederseniz, yüzünüz paralel iki yüksek duvar kalıntıları olacaktır. Ve bir tarafı bu duvarlar, 3. yüzyıla tarihlenen ve Perge eski kapı çok yüksek iki kule arasında yer alan M.Ö. dayalı Perge Agora sembolüdür. Kuleler ve kapılar Hellenistik döneme tarihlenen edilmiştir. Helenistik kapı sütunlu cadde başlıyor sonra. Uzun sokak Akropolis'in altında 300 metre Perileri ile bitirir. Yolun solunda 76-76 m. 'Julius Cornutus tarafından çok iyi korunmuş ve İmparator Claudius (MS 41-54) gibi boyutları ile sunuldu Palaestra yer almaktadır. Şehrin düz bir plato kuzey set akropol,. Ve restorasyon çalışmalarında karşılaşılan ilk yapılardan biri olan tiyatroda, en girişinde dışında karayolu ile kentin tarihi yerleri büyük ölçüde tamamlanmış ve ziyarete yeniden açıldı. Bu tahmin edilmektedir tiyatro 15.000 kişi. Sadece büyük ve görkemli stadyum arkasında. Aphrodisias sonra boyutu antik çağ ve ikinci en iyi korunmuş stadyum biri.
Go-antika-Tiyatro

Monday, May 12, 2014

MINISTRY OF CULTURE AND TOURISM ITS MUSEUMS 

MUSEUM Topkapi Palacein Sultanahmet Square, Eminönü
0212 512 0480
Visit Days and hours: Tuesday except 9:00 to 19:00 (during daylight saving time)
Fees: $ 20, Harem: £ 15




Hagia Sophia Museumin Sultanahmet Square, Eminönü
0212 5221750
Visit Days and hours: Monday closed, the other days 09:00 to 19:00
Fee: $ 20




St. Irene Church MUSEUM
courtyard of Topkapı Palace, Sultanahmet, Eminönü
0212 5284500
Visit Days and hours: Hagia Sophia Museum can be visited with permission to be taken from.
Fees:




KARİYE MUSEUMKarin Mah. Karin Sok. No: 26 Edirnekapı, Fatih
0212 6319241
Visit Days and Hours:
Fees: £ 15




GRAND PALACE MUSEUM OF MOSAIC
Aras Bazaar, Sultanahmet, Eminönü
0212 5284500
Visit the days and times: Wednesday, excluding other days 09:00 to 17:00
Fee: £ 8




MUSEUM Fethiye
Fethiye Street, Drama, Fatih
0212 6351273
Visit the days and times: Wednesday, excluding other days 9:00 a.m. to 6:00 p.m.
Fee: £ 5




Istanbul Archaeological Museums
hill Osman Hamdi Bey, Gülhane Eminönü
0212 5207742
Views hours and days except Monday, every day 9:00 to 18:00
Fee: $ 10




Anadoluhisarı MUSEUM
Anadoluhisarı, Fatih
0212 2635305
Visit Days and hours: Castle Museum will visit with the permission of the Directorate.
Fees: $ 3




RUMELİHİSARI MUSEUM
Yahya Kemal Caddesi No: 42, Rumeli Fortress, Sariyer
0212 2635305
Visit the days and times: Wednesday, excluding other days 09:30 to 16:30
Cost: £ 3




SHRINE MUSEUM
At Meydani No: 1 Sultanahmet, Eminönü
0212 5182919
Visit Days and hours: every day except Monday and Tuesday 9:30 to 4:00 p.m.
It is free.




STARS PALACE MUSEUM
Barbaros Boulevard Star Park, Besiktas
0212 2583080
Views hours and days except Monday, every day 10:00 to 18:00
Price: £ 5




Cihannuma MANSION
Yildiz Palace Museum house, Barbaros Boulevard Star Park, Besiktas
0212 2583080
Views hours and days except Monday, every day 10:00 to 18:00
Cost: £ 3




ISLAMIC HISTORY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY MUSEUM
Gülhane Park house, Eminönü
0212 5288065
Visit Days and hours: Tuesday except 09:00 to 16:30
Price: £ 5




TURKISH AND ISLAMIC ART MUSEUM
Ibrahim Pasha Palace, Hippodrome, Blue Mosque, Eminonu
0212 5181805
Views hours and days except Monday, every day 09:00 to 17:00
Fee: $ 10




ADAM MİCKİEWİC MUSEUM
Dolapdere, Sweet Almond Street, Beyoglu
0212 2372545
Visiting days and hours: Everyday 9:00 a.m. to 4:30 p.m.
It is free.




MUSEUM GALATA
Galip Dede Caddesi No: 15 Beyoğlu Tünel
0212 2454141
Views hours and days except Monday, every day 09:30 to 17:00
Fee: £ 5
Museums in Istanbul

Recent Posts

Popular Posts

Categories

Turkey Travel Holiday Turkiya holidays Antalya video Holiday in Turkey izmir Century Magnificent Film Magnificent Century Chapter Summaries muhteşem Chapter Summaries muhteşem yüzyıl türkiya yüzyıl alanya istanbul hotel turkei turkiye fethiye hotels of Turkey tourism otel the ankara Turkish travel in turkey Antalta Mugla Muğla Sophia denizli in Istanbul in turkey places Abant Information antalya alanya oludeniz sea side village ölüdeniz Турции Aegean Antique Archaeological map Belek Cappadocia Das Demre Destination Edirne Efes Haarpflege Hagia History Meer Mysterious Türkei anadolu and ayairini;istanbul ayasofya beauties beautiful der holidayitravel journey kapadokya turkish delight türkiye Пещера Турция تاريخ (1432 - 1481) A fairy About Oludeniz Adıyaman Amasya Apollan Apollan Temple Archaeological Art Ashab-ı Kehf Aspendos Ayder Basilica Best Blue Blue Mosque Capital Castle Cave Cesme Cirali Converting Culture Cumalıkızık Empire Ephesus Ferienparadies Hagia Sophia Handicrafts Hasankeyf Kemer Leben Movie Museum Myra Məbədi Nemrut Nevşehir Olympos Palace Period Resort Schönheit See Sex Sirince Sonne Sultan Ahmet The city of Tour Traditional Urlaub Where is Istanbul ? World Wrestling asthma ayairini birth damlataş die efes.antalya in the map materials mosaic mosque most must-see of of the of the Ottoman of the Sea pamukkale paradise promotion russia schönen Menschen sultan sun tale city of tatil tours trailer trawel vacation von where is Şanlıurfa Анталья Туризм Фетхие в Турции 3 section 3d 400 year 400-летней A Kırkpınar Activities In Fethiye Turkey Akay Garden Alanya Antalya Turkey Turkei Türkiya Apropos Artemis Bauchfreies Oberteil Beach Beşiktaş Black Sea Blazer Blue Cave Bora Both Boyfriend Shirt Bulaq Byzantine CAVE BALLICA Castle of Edirne Caves Cheap Cistern Claros Cleopatra Club Crossroads Cuba Bar Cyprus Date of Datça Der bewusste Einsatz der Instrumente Eat Ein Kırkpınar Einführung von Istanbul Entertainment Erzurum Establishment Family Suites Fashion News Fatih Fethiye Turkey Flashes Four General Gerade Haarpflege Glattes Haar Glänzendes Haar gewinnt Gümüşhane Harran Hauptstadt Heaven Heiraten in Heiraten in der Türkei Highest Highlands Historic Holy In nature Inegol Introduction Introduction Film Istanbul is Iznik Jean Jeans-Shorts Kaklık Cave Kale Karaca Cave Kirkpinar Korel Korel Thermal Resort Kyrenia Kâhta Lockiges Haar Lockiges und krauses Haar Maritim Mediterranean Megasaray Mehmet Mosaics Name Natural Naturschönheiten Natürliche Trocknung Haare Wunder! Olimpos One Ottoman Paradies Perle Perlen Piece Pine Place Presentation Product Provinces Qala Rafting Rafting in turkey Restaurant Roman SAINT SOPHIA SELÇUK Satellitedirect Schonen Season Secrets of the Selcuk Series Shampoo Silikonkopf Spors Sport Climbing in Turkey Spülen in kaltem Wasser muss Strandurlaub Strandurlaub in der Türkei Summer Surprising Symbol of Temple The Highlands The Lycian The Temple The ancient city The rise Theatre Thermal To PC Tourismus Tourist Trabzon Traditional Handicrafts Trend Turkey Spas Turkey Traditional Turkey Turizm in hotels Turkish Bath Experience in Istanbul Uzel Uzungöl VISIT Volumen Watch Way Welcome Weste What What to What's going Where you vacation White World Tour Wunderbare Istanbul Wählen pflanzlichen Shampoos Yacht Yuma Zeugma a a Greek about afyon alışveriş an an island ancient antalya Turkiye turkey travel are the be told beaches bir bohemian Tops building canlı canyon cheap vacation places civilization comes coolness cultures dann nutzen Sie es dağcılıl decorations destinations distinct dizi dizi izle dokümantary e-ticaret ege egedenizi face feed feuchte Haar mit einem großen Kam fishes frequent fun gallery geçer gizem good grang green großen he Blue Mosque hediyelik ürünler heritage historical holidayiturkiye holihay hostels hotel.otel http://gezginhaber.blogspot.com/ il immerdar lebendige in in Bodrum in Turkey Hotels in der Türkei in history intact island izle lig tv ligtv lived manavgat mardin matlıq maçı mağara mercure hotel mosaic decorations of mysteries mystery natural beauty nature navigated news of Artemis of Hagia of the Blue of the Hagia of the giant of tourism old on deep online open to paradise of pearl photo pictures placeshistorical plunged promotional quiet region resorts richness river roma russiya sand saray schön seasons secret secrets sites soon as spa statues of söylenecek tarih termal the ancient the caves through ticaret to drink to go travell travels travet turizm turkey paradise turkeya turkeyi turkeys tv under unique urfa vacation paradise visit vor dem Waschen das Haar Creme walking waterfall where wie zu tun with yayla yerebatan sarnıcı yet Ändern Atkuyrugunuzu öyle öyle bir geçer zamanki İshakpaşa İshakpaşa Palace şaka ürünleri Анталия Базилика Голубая Голубой Гюмюшхане Дата Денизли по Достопримечательности Древние История Кале) Каппадокии Караджа Мира (Демре О Олюдениз Олюдениз ПОСЕТИТЬ Презентация СТОИТ Семейный Семейный отдых в Турции Спортивного ТРАНСПОРТ Цистерна Эдирне Эфес борьбе в города древнего информация как только мечети отдых развитию туризма скалолазания тайной туры آيا صوفيا أسرار ازمير الأزرق المسجد بازيليك تاريخ آيا صوفيا تاريخ صهريج بازيليك تاريخ كابادوكيا تركيا صهريج عامة غامضة كابادوكيا كان معلومات من وصور

Text Widget

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *